vrh desno2

Podijeljeni paketi humanitarne pomoći

Prosinac 22, 2020

Udruga veterana 4. gardijske brigade povodom nadolazećih blagdana preko apliciranog projekta Ministarstva hrvatskih branitelja „Opet udarni, opet prvi, opet zajedno…“ darovala je pakete sa prehrambenih namirnicama i higijenskim potrepštinama bivšim pripadnicima i članovima njihovih obitelji kao i obiteljima poginulih pripadnika 4. gardijske brigade slabijeg imovinskog statusa.

Podjelu paketa izvršili su predstavnici Udruge na području Splita kao i na područjima naših podružnica.

Udruga veterana 4. gardijske brigade i dalje će nastaviti voditi brigu o svim svojim pripadnicima i članovima njihovih obitelji kao i obiteljima poginulih pripadnika kroz provođenje projekata, kako na nacionalnoj razini tako i kroz EU projekt u kojem omogućavamo naših pripadnicima besplatan prijevoz do zdravstvene ustanove (na pregled, terapiju, sistematski pregled, vađenje krvi, previjanje, toplice i sl.) s kombi vozilom koji je opremljen s rampom za osobe s invaliditetom (kontakt broj – med. sestra Iva 0955804151)

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Veteranska odora

upute o nosenje odore

Zatvori