vrh desno2

Klub djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Udruge veterana 4. GBR uspješno završio još jednu humanitarnu akciju

Prosinac 16, 2021

Humanitarna akcija veterana 4. gardijske brigade i kluba djece branitelja kroz prethodnih mjesec dana donijela je velikih 29.025,00 kn.

20.705,00 kn donirano je u obliku potrebnih stvari rehabilitacijskom centru fra Ante Sekelez u Vrlici od kojih je plaćeno ozvučenje za sva 3 objekta, televizore, stolice, slatkiše te nogometne lopte.

Ostatak novca također je raspoređen na 4 dijela, kojim se pomoglo malenoj Kiari u liječenju, udruzi "Srce", udruzi "Nismo same" te za liječenje jednog hrvatskog branitelja.

16. prosinca 2021., rehabilitacijskom centru je donirano nekoliko potrebitih stvari te su proveli malo vremena u druženju s pojedinim korisnicima centra.

Ovo je tko zna koja po redu humanitarna akcija veterana 4. gardijske brigade i njihovog Kluba djece, ali ne i posljednja.

Djeca branitelja radosno su poručili kako ih vesele ovakve akcije, a od rehabilitacijskog centra nisu se pozdravili bez "doći ćemo ponovno".

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Veteranska odora

upute o nosenje odore

Zatvori