vrh desno2

Udruga veterana 4. gardijske brigade održala Redovno - izvještajnu Skupštinu

Siječanj 31, 2020

redovno izvjestajna skup 2020 01

Dana 30. siječnja 2020. godine s početkom u 19 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade održana je Redovno - izvještajna Skupština Udruge.

Nakon himne i minute šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje pristupilo se izboru Radnih tijela kako bi Skupština imala potreban kvorum i da bi se donosile pravovaljane odluke.

Okupljenim članovima prezentirano je Izvješće o radu Udruge za 2019. godinu te Izvješće o financijskom poslovanju Udruge u 2019. godini koje je jednoglasno usvojeno.

Također je izneseno Izvješće o nadzoru rada Udruge veterana 4. gardijske brigade I njenom financijskom poslovanju u 2019. godini. Predsjednik Nadzornog odbora konstatirao je da su sve odluke donesene sukladno Statutu Udruge, Zakonu o udrugama i drugim pozitivnim zakonskim propisima. Članovi Nadzornog odbora ostvarili su detaljan uvid u financijsko poslovanje Udruge i pri tom nisu uočene nikakve nepravilnosti.

Na Redovno - izvještajnoj Skupštini jednoglasno je usvojen Plan rada i Financijski plan za 2020. godinu.

redovno izvjestajna skup 2020 02

redovno izvjestajna skup 2020 03

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Veteranska odora

upute o nosenje odore

Zatvori